Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förlåt förlåt jag vet att det kan uppfattas som tonårspoesi men jag övar :D


Skrapar under ytan

 


Ett ögonblick
jag sänder
min kära starka vän
om inte annat funkar
så är jag i dig kär

Men om du vill
skänk mig en blick

För ett ögonblick
i sänder
Är allt

jag vill

ha

Ge mig en blick
Ge mig din blick
och jag lovar
jag ska försöka
att inte se
allt annat
som du bär omkring

och nu sjunger
jag för dig
blunda en stund
hör min röst
och sen och sen
ger mig din blick!

Blink Blink Blink

Jag är i dig kär
Åh så kär!

 

 

 

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 386 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-19 14:48



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Vi är alla fjorton i den situationen, även jag! Så det har inget med tonårspoesi att göra. Du behöver inte ursäkta dig det minsta för starka känslor!
2007-05-19

  DanSan
**************************

Helt enkelt underbart tassande
skönläsning som lägger sig som
ett värmande täcke runt hjärtat.

. . . och jag tycker att denna text
ger så mycket BRA känsla så att
man blir GLAD. . .

**************************
2007-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman