Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jordens hjärta blöder




Djupt under ytan
med öppna sår;

I jordens hjärta.

Den yttersta av
den inre kärnan slår.

Där Vulkaner föds

Lavan
- passionens magma,

förstenar liv
och det bevaras
i universums timsal.

Förkalkade drömmar.  
Förgiftar.
Oxiderade smak.
Blixten slår!

Förstenade känslor
delas i två, väcks till liv
allt annat återstår.

Förkalkade drömmar
fuktar huden.
Vattendroppar porlar
i oceanens djup  

Allt FöRnYaS

Jordens hjärta
 för oss slår.

Utan fruktan för allt
som försiggår.

Glöden lämnar
sina spår.
 
Trummor förkunnar
vad som ebbar
i tårarnas hav;

 lavan rinner
som ett öppet sår.

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 328 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-05-19 17:31



Bookmark and Share


  Wingardium LeviosA
Denna är inte så destruktiv och farlig som jag tror många kommer tolka. Den känns mera kreativ, urmodig, och skapande för mig! Läcker är den. Läcker gör magman!
2007-05-19

  DanSan
*****************************

WOoOWe. . . åh så underbart skrivit
och du rimmar till och med direkt från
hjärtats innersta vrå . . . Ja och alltet
sjunger så sakta \" Mother . . .\"
och John Lennon ler från ett moln!

Känsla och ord som tar en med på en
underbar resa bland känslor och
vackert målade bilder . . .

Mycket bra *BOKMÄRKE och APPLÅD*

*****************************
2007-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman