Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är stärnlös nu.



jag är stjärnlös nu
sa du
stjärnlös utan glans

som en svart duk
penseln med färg
förgäves i din hand

dina sorger blev till is i dina vener
du andades och luften frös omkring
jag är stjärnlös nu
sa du

men jag kunde aldrig riktigt förstå
och jag vågade aldrig säga det till dig

men du var den
som glänste i mig
du var den ende
jag såg i natten.




Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 1666 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2005-03-10 23:04



Bookmark and Share


    anakin
Mycket mycket fint. Andra stycket gillar jag kanske mest.
Var längesen jag skrev en kommentar nu, lite inaktiv.
Så ta åt dig - att det blev på den här, av dig.
2007-04-09

  Michmich
Guuuud den här var jätte vacker... underbar!
2005-04-14

  Dilsewat
vackert, sentimentalt... men framför allt tilltalande...
2005-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP