Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i samarbete med Dan Cederholm *bugar mig* Njut av föreställningen och låt fantasin skena iväg :D Dessa ord ska ut i världen vandra ;)


Dags för lite snusk (The show must go on).

 


Vem jamar bakom busken
kan de va en snusk en

Med rockringen runt kroppen
för att visa upp den

Vem sexar bakom häcken
kan de va en fräck en

Kalle Anka håller i slangen
 uppnår Big Bangen

Apan upp på taken
visar hela baken

Naken om baken
upp på hustaken

Björnen bakom busken
äter upp snusken

Vem gottar sig med snask
Yoggi Bear han e rask

Vem tänder på en Anka
om inte Kalle Anka

Långben har en lång en
men ej springer han på den

så sjunger vi. . .

Vem jamar bakom busken
kan de va en snusk en
 
Vem sexar bakom häcken
kan de va en fräck en




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 616 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-20 14:09



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Härlig Disneysex! Äntligen! De förökar sig altså inte genom delning! Skönt.
2007-05-21

    Nattviol
...åh... Musse Pigg
längtar sååååå efter
ett liggg.......
kul ***
2007-05-20

  "Silver" VIP
*fniss* ni e för goa *ler stort*
2007-05-20

  Lars Granlöf
gömmer man sig bakom häcken
är man en blyg en
i då är man kanske i fräckaste laget.
2007-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman