Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Striptease



Jag avklädde honom med min blick
fick hans hud att rysa med mina ord
Där stod denne - makthavaren

Gravid med sin smärta
och sakta sakta
kom rädslornas krampaktiga smärta
makthavanden la sig på golvet
i fosterställning.

Tills jag förlöste tanken
- Vi är likadana, du och jag
låt oss prata istället
vi kan hitta en lösning tillsammans.

Makten är maktlös
framför rädslans egentliga ansikte
Styrkan finns i själens kärna
- hjärtats ögon




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 244 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-05-20 19:00



Bookmark and Share


    Bim
...och hjärtats ögon är rädslans masugn,-den här är härligt naken,mycket bra.Hälsn.Bim
2007-05-21

  devilsangel
du har så rätt! mycket bra text igen. applåd!!
2007-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman