Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett hjärtats Armé

 

Jag insåg att jag inte behöver

 

en hel armé som skyddar mig

 

för jag låter ingen komma så nära

 

att jag kan bli sårad..




Övriga genrer av Lilla trollet
Läst 258 gånger
Publicerad 2007-05-22 13:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet