Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med text tagen från slipknots Vermillion


Vermillion

\"She seems dressed in all the rings of past fatalities
so fragile yet so devious
She continues to see it

she is everything and more
the solemn hypnotic

I get nervous, perverse, when I see her it´s worse
but the stress is astounding

carve my name in my face just to recognize
such a pheromone cult to terrorize

I wont let this build up inside me.
I wont let this build up inside me.
I wont let this build up inside me.
I wont let this build up inside me.

Im a slave and I am a master
No restrains and unchecked collectors
I exist through my need to self oblige
She is something in me that I despise\"

.........................................................................................


Ett foto jag kanske alltid kommer att komma tillbaks till.

En så stor (bort)huggen bit av det träd som blivit mitt liv.
Frågor som aldrig slutar cirkulera,
tankar och svar som aldrig kommer ut.

Det är begravt, Dead and Buried, men liket vrider och vänder på sig i graven.
Såfort tanken når för långt börjar skrapande och bultande ljud höras under jord. Och jag vill inte höra dem.

Men när världens färger, parfymer och musik hugger mig i hjärtat som en isdobb till att minnas ett tidigare liv, slänger jag mig mot jorden och börjar frenetiskt gräva.

Vid de fyra tunga brädorna kan jag i träet se hur någon försökt ta sig ut tidigare, jag somnar vidögt med örat mot kistan bara för att märka att där är tyst som i graven.

Ljudet av krafsande kom från mina sönderbitna naglar,
och bultandet var från mitt hjärta som skriker under plankorna.

Och inget i graven hade försökt ta sig ut.
Det var jag som hade försökt ta mig in.


...........................................................................................

SHE ISN`T REAL


I CAN´T MAKE HER REAL


she isn´t real


I can´t make her real




Fri vers av uppåtframåt
Läst 400 gånger
Publicerad 2007-05-23 15:19



Bookmark and Share


    Sigrinn
Vackert skrivet! Gillar känslan jag får, men tycker helt klart att dina ord klarar av att stå för sig själv!
Lite Ingur... DU kanske vill vara bubblare hos oss? :)
2007-07-05

    ej medlem längre
babis...att du har texten dar uppe funkar bra. men jag gillar inte kanslan jag far nar jag laser helheten, du vet..Men att du kan mana fram den, fa minnet upp till ytan ar riktigt bra.

alskar dig.
2007-05-24
  > Nästa text
< Föregående

uppåtframåt