Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi talar medan ingen hör . . . (dialog)

 

- Du känner dina känslor
jag ser deras färger

- Jag ritar symboler
du känner deras kraft

- Om inget annat fanns
vi borde både fatta

- Vad de egentligen betyder
innerste inne

- Kommunikation
kärleksfull kommunikation

- För att inte döda varandra
i stundens berusning

- Oskuldsfullhetens vrede är blind
 
- Det är därför vi talar med varandra
musikens rytm smeker själen

- Allt är som det borde bli
men ändå har vi inte sagt ett enda ord


- Det var kroppens språk som talade för oss
om vad vi kände och inte ville medge

- Eller höra pga. Bakgrundens brus

- Du finns i mina tankar

- Du med . . .

- Alltid

- När allt börjar från början

- och slutet sluts eller hur?

- mmmm . . .

 

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 311 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-23 20:02



Bookmark and Share


  DanSan
***************************

Underbart vackert om kärlek, att
älska och att vara älskad. . .
där ord egentligen ej behövs . . .
Mmm där tankarna och närheten
blommar i kärlekens oskrivna lag
som omsluter och uppfyller allt!

***************************
2007-05-23

  VITRIOL
Vacker dialog som berör med sin ärlighet och närvaro av kreativitet och känslor. Som vanligt skriver du med beundransvärt träffsäkra symbolmarkörer. Dom lever.
2007-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman