Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samspel utan noter


någon så nära
själsligt och av blod
famlar runt i oförstånd
av sitt värde
i skimrande guld

om jag inte i ord
kan ge vetskapen
när min handling
inte fyller sin funktion
kraftlös och modlös
jag måste ta avstånd
för att skydda det berörda
gömma min förlust

av ett samspel
utan noter




Fri vers av devilsangel
Läst 315 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-05-24 08:40



Bookmark and Share


  Myself
ja,så kan man se det-ett samspel ska föras fram i både takt o ton,
fint skrivet av dig.
2007-05-24

    JJ VIP
En skamsen förlust, det är inte allom givet att lyckas jämt med allt, det gör ju naturligtvis inte det enskillda nederlaget lättare att bära......Men din poesi är en vinst och du är segraren! Mvh. JJ.
2007-05-24

    Erika H
vi kan inte spela samma melodi alltid, inte ens ofta
vi kan bara upplysa om värdet av guldet nära

samla känslan inom och ge efter
för livet kallar alltid
kallar i toner som vi inte kan se, bara känna

känn och var
där för skimret...

naket berättande text... mycket välskriven... bravo
2007-05-24

    sunnanvind
Väldigt fin men även sorgsen...Bra diktat vännen!
2007-05-24

    nudel
Bra text som vanligt vännen:)
2007-05-24

  Lena Renman
Hej
Väldigt vackert poetiskt skrivet där ord, rytm och ton samspelar bra i alla fall även om meningen uttrycker samspel utan noter.

Lena
2007-05-24

  Lars Granlöf
Fin dikt. Som sampelera med språket på ett mästerligt sätt.
Men måste?
2007-05-24

    Maria Malm
Besvärligt när någon inte alls förstår sitt värde..
2007-05-24
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel