Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmens älskare

 

Varje gång han åkte hem
öppnade dörren och
kastade sig själv i sängen
taket spelade ut för honom
hjärnans utspel
- Om hon var här nu . . .

Varje gång dörren stängde sig
bakom henne med en smäll
rummets atmosfär kvävde henne
hon satt på golvet och följde
med sitt sinne alla känslospår
som ledde henne till sängkammaren
- Om han var här nu . . .

Ett fruset ögonblick ekade i deras hjärnor
En smekning och de outtalade orden:

- Om vi verkligen älskar varandra
kommer vi att hitta varandra igen.

Klockan tickade på väggen
klockan var 03:33
- Då det förälskade paret
möttes i drömmarnas värld . . .

De hade aldrig lämnat varandra
I tankarnas värld var de alltid ett.

Tidens avstånd var ett minne blott




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-05-25 12:46



Bookmark and Share


    Donna
...igen...du när du är som allra bäst...rent, klart...med känsla...så direkt...konstaterande...
2007-05-26

    *Zenobia*
Skönt diktat, längtanskänsla.

Härligt kunna mötas i drömmarnas värld.
2007-05-25

  isabel louise
vilken vacker dikt om återförening i drömmarnas värld =)
2007-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman