Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En multidimensionell målning (kan du se den?)

 

 

 

Spindeln väver sin väv

 utan tvekan

 

 tålmodigt

väntar på fjärilen

 

 med hastiga vingslag

flyger den rakt in i fällan

 

genom spindelsväven

kan hon se kunskapens källa

 

det eviga vattenfallet

Spindel närmar sig sitt byte

 

redo att åtnjuta sin måltid

och få livets hemlighet

 

Några flygande myror

blir till fjärilens rädning

 

Den svarta änkan

kan inte motså frestelsen

 

Hon börjar äta de flygande myrorna

och ser inte att de börjat äta

på fjärilens kropp

 

De drar hennes vingar

från spindelväven och flyger iväg

medan fjärilsvingen blir till

silverfärgad aska

 

som bärs iväg av vinden

och förvandlas till tusentals älvor

 

som flyger förbi spindelns väv

och dyker i kunskapens källa




~^~
\\¤/
~\\/~
|
(o)
\\|/
0
/\\
\\/
~^~
(|)
*







 - Låt inte ditt omdöme avledas från den verkliga fråga

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-26 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman