Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En känsla? (en rad)


                   <~>

Du snurrar runt fingret, trådlösa tankar. . .

                                >~<




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-28 12:42



Bookmark and Share


  KLANG
snyggt gjort!
2007-05-29

  Micael Axelsson
Fingrar, som fingrar, runt i tankens inre trådar eller hårets lindande runt det lindade fingret - när tankarna fört en så långt bort att kontakt är onåbar: \"Var god försök senare, tanken har just fört oss bort... i dagdrömmeri\"
2007-05-28

    Donna
...snygg...enkelhet när den är som bäst...om så mycket...bra fångat...
2007-05-28

  Jan Linderoth
Det är väl du som lindar kring lillfingret, kan jag tänka!!
2007-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman