Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tår av glädje by nsw


Förnya kärleken



Det är så Vi förnyar kärleken
genom rörelse
- Låt oss älska

Låt oss förnya vårat kärleks löfte
ännu en gång

Alla sinnen väcks
Vi finns i varje stund
ingenting går till spillo
inte ens en tår - tår av glädje

som slickas av den heta tungan
- passionens låga

Två blixtrar - blickar
som möts
i en ultrarapid rörelse

en smekning och en suck
av välbehag.

Ögonblicket förvaras
i universums bark.

Livets träd växer
löven blir grönare
får näring av solens ljus
mödans frukter skördas

Vi
lever
svävar
i kärlekens atmosfär

En önskan ritas på barken:
FÖR DEN JAG ÄR:
strö salt i mina sår

slicka mina sår

spotta på mig

kyss mig

hata mig

älska mig

för den jag är...

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 357 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-28 14:16



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
Kärlek inför sig själv, med sig själv - där det formar en delad kärlek att få ses utan mask.

Det jag får ta del av här, känns som ett livets flöde, och bör nog tas del av mer än en gång - och läsas flera gånger... och flera tolkningar kan säkert ses, beroende på ingångsperspektiv.
2007-05-28

  Jan Linderoth
Fan tjejen..du ställer då till det! Just nu sitter jag och längtar efter precis det här och så ska du ösa på så där!!! jävla skit!!
2007-05-28

  Night Soul Woman
*hjärtligt leende* Tack för din kommentar; önskan betyder : att våga vara den du är och bli rättvist bedömd för vad du verkligen är och inte av andras orealistiska förväntningar - kärlekens kärna
2007-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman