Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månens dans



In i den gröna mörka skogen

Kramade jag en sten
som var lika stor som jag,
den gav mig styrka.

Den tysta styrkan . . .
Vad jag behövde
den stunden . . .

Jag hörde lövens sång
och insekterna som gick bland
eller under de fallna löven
som i en liten parad . . .

Jag blundade och kände
en fjäderlätt smekning,
jag öppnade mina ögon
och letade runtomkring.

Jag såg vem det var, 
det var månens silverstrålar
som smekte min hud.

- På månens yta
mina systrar dansar
eldens dans . . .

 - Låt dem dansa

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 522 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-05-29 11:42



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Vilken höjdare.
2007-06-02

    Bodil Sandberg
Så vackert så vackert!!!!!!
2007-06-02

  Blumma.
skog, måne. Härligt. :D Finfint
2007-06-02

  Sanchez VIP
ah, det här var vackert
första raden påminner om Dante, men det verkar mycket skönare i din skog
2007-05-29

  Nyfiken drömmare
Härligt skrivet, dina ord känns lika virvlande som danssteg!
2007-05-29

  Jojo
härlig text
känner mig lätt och glad när jag läser den
2007-05-29

  Jan Linderoth
Hela texten var en vacker dans!
Dansa vidare!
2007-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman