Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemlig längtan


Jag måste få ur mig denna längtan
det brinner inuti mig
hela min kropp skriker
jag vill!!!

Men jag kan inte berätta . . .

För att om jag berättar
längtans flamma
skall slockna.

Jag vill inte gråta över
längtans aska

Om jag ska höra de ord
som beskriver min hemlig längtan
då ska jag förstå
vad jag behöver göra

Nej nej nej

inte än . . .
inte nu . . .
inte här . . .

Jag ska röka en cigarette
och drömma mig bort
försvinna i tobakens dimman

En hemlig längta i mitt bröst brinner
mitt hjärta slår . . . och kroppen lider.

Jag gråter av längtan, det är nog bättre så . . .

- En resa i ett exotiskt land, skulle . . .
nej nej nej

En hemlig längta i mitt bröst brinner
mitt hjärta slår . . . och kroppen lider

- Låt det vara så . . .  en hemlig längtan . . .

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-30 00:21



Bookmark and Share


    Donna
...denna märkliga kraft som ibland slår till, drabbar...så mycket som finns i den...låt den leda dig...i tystnad eller bubblande...
2007-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman