Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om våra roller kanske mina med eller inte...


Som pappa tycker

Man ska göra det som känns rätt
det tycker pappa med
och det tycker mamma med...
nej, det tycker inte hon

Men vad mamma tycker
spelar ingen roll
det spelar ingen roll
vad MAMMA tycker

Jag gör som jag vill
det har jag alltid gjort
och jag bryr mig väl inte om
HENNE

Varför spelar det ingen roll
vad mamma tycker
varför har hon inte fått
tycka nåt egentligen

Nä för mamma fick inte lära sig
att tycka nåt som betyder nåt
man ska göra det som andra vill
tycker hon

Så därför gör inte mamma
det som känns rätt
hon tycker som du-
vad tycker du?






Övriga genrer av Åsa Gustavsson VIP
Läst 257 gånger
Publicerad 2007-05-31 10:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP