Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vi var soldater på låtsas. men du var på riktigt.


Barnsoldaternas stridsrop .

Vi kämpar mot orättvisor
för lojalitet och moral
som hjältar ur forna visor
och belönas i Frejal sal.

Vi stormar tyrannernas tron
för nu är vi redo för strid
varje ord är en skarp patron
ut i natten, var krigare; rid!

Vi ska stå som en enad trupp
skända offren och flå deras hud
och med stolthet i blick står vi upp
För vår ärade Jägargud.






Fri vers av Tigerlilja|
Läst 401 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-31 12:55



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En fralla, fralla för en

du torde ha blandat
en sallad av allehanda påhitt
och odlade sagor

kung arthur mötte nog aldrig
de tre musketörerna
eller de nordiska gudarna
2007-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Tigerlilja|
Tigerlilja|