Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppna brevet, duvan kom




Själsberöring ~
ja, vad det är
Jag vet vem det är
men ändå
ändå
kan jag inte
göra någonting annat
än att bara le
och känna
hur det känns,
när ett förälskat hjärta
Åh, ett förälskat hjärta slår.
Ögonen mina erfor
hur den stormiga himmeln
förvandlades till kärlekens valv.
Duvan landade
vid mitt fönster
med ett brev från dig.
Du, älskade du
 min kärlek för dig
 får mig att flyga
bortom gränserna
och då tar jag min kvast
i min famn
och dansar vals
 på balkongen
som om du vare här.
- Hur skulle livet se ut
utan dina ord?
Vardagens lättsamma melankoli
är tillägnat till
 längtan och åtrå
för dig
för dig som finns
i mitt hjärta.
Stenmuren runt hjärta mitt;
rämnade
och bortom ängen
våra själar dansar
~ Fjärilarnas dans
Själsberöring ~
Behövs det någonting mer än så?

 

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 588 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-06-04 00:05



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Vilken underbar poesi ...njuter varje rad och är så glad över att kunna få ta del av din euforiska kärleksdikt!!!!
2007-06-06

  Bjarne Nordbö
Nej, det behövs inte mer än så. Allt blev sagt känns det som. Efter den här går jag bara ut i solen, fikar röker och mår bra. Tack.
2007-06-05

  Lejonhjärtas poesi
Så innerligt vackert du skriver,
bravo, bravissimo!
2007-06-05

  Catrin
Själsberöring....starkare ord finns nog inte för kärleken, bokmärker genast.
2007-06-04

  Sanchez VIP
nej - inget mer än så behövs!
snyggt skrivet
gillar avsnittet med kvasten, vackert :)
2007-06-04

  devilsangel
Själsberöring...finns inget som känns bättre...Ingen kan röra en som den som rör vid ens själ...
2007-06-04

  Linda Odelmar
nej, det gör det inte..mycket fint beskrivet..Gillas..
2007-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman