Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TACKSAMHET


Jag sitter här och skriver,
lyssnar på njutbar musik.
Majsol utanför i moln,
tid för eftertanke?

Violerna i karet
finns fortfarande här
om ock i ny årgångstappning
står de där.

En och annan pensé
växande välmående;
finns där ännu kvar
och livet är att leva!




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 314 gånger
Publicerad 2007-06-05 12:44



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Fint skrivet!
2007-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors