Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GRÅTSTÄNK, MEN MED HOPP


Gråtstänk över människans brister,
gråtstänk över verklighetens dom,
gråtstänk över våra förspillda möjligheter,
gråtstänk.

Vi kunde och kan,
skapa framtidens ljus.
Låt oss förenas,
greppa hoppet.

Låt oss se framåt
ta tag i möjligheterna.
Med framtid i sikte;
se framtiden i ljus!




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 319 gånger
Publicerad 2007-06-05 13:38



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Härligt förhoppningsfullt i möjligheternas tecken ....gråtstänk jovisst men kärlek först som sist!!!!
2007-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors