Fräsch rykande dagsnyhet!
I samarbete med Dan Cederholm." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fräsch rykande dagsnyhet!
I samarbete med Dan Cederholm.



Hänt!



En tös lekte med sina lockar
och drömde sig bort
i sagornas värld

vinden blåste,
hennes rosa kjol
lyftes upp av vinden.

Men jag sa ingenting
det är andra som stör sig
inte jag,

tösen fortsatte att leka
och drömma sig bort
helt oberörd.

En strålande underbar dag
det var faktiskt idag
i solens sken.

När jag gick förbi henne
sjönk jag in i hennes drömblick
hon sken som solen

och svalorna seglade
högt på himlen
för det var en fin dag.

Denna dag bestämde jag mig för
att leva livet som det kommer
i med- och i motvind.

 

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 282 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-06-05 22:54



Bookmark and Share


    Nattviol
mmm, vem är tösen... egentligen?
egal - som tysken säger..
postitiv text och ett sätt att
säga att : so what, så är det
och jag lever mitt liv!!!
applåd*
2007-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman