Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon svarade ja

Hon håller hans hand och kinden är röd
Hjärtat det pumpar av kärlekens glöd
Han stannar och ställer sig sakta på knä
Och orden han formar i kärlek han klä

Min kärlek till dig är så större än ord
Du vackraste kvinna som går här på jord
Känslor av lycka i hjärtat jag bär
Så länge jag lever jag håller dig kär

Du visar mig vägar jag aldrig har gått
Till platser jag ensam nog aldrig har nått
Med dig får jag känslor som gör mig så fri
Därför frågar jag om du min hustru vill bli

Tårarna rinner på hennes kinder
Hennes liv har nu klarnat hon ser inga hinder
Det finns bara en på vår jord hon vill ha
Hon kysste hans panna och svarade ja




Fri vers av Thommy
Läst 376 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-06-07 21:08



Bookmark and Share


  Dessie 35
såå härligt skrivet,,
2008-01-09

    sunnanvind
Underbart fin dikt om kärlek!
2007-06-07

  Carlita
Fantastiskt fint poetat Thommy, om ett gyllene ögonblick... :)
2007-06-07

    Brell
I den är lyckan total. Bravo. Otroligt fint skrivet.
2007-06-07

  Bodil Sandberg VIP
Jag sjunger den... såklart!Vem kan motstå?Underbart!
2007-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Thommy
Thommy