Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Apropå punktskrifft (blindskrift). . .



Vad står det på det grövsta sandpappret?

Går det att läsa mellan raderna?




Övriga genrer av DanSan
Läst 180 gånger
Publicerad 2007-06-07 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan