Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zanna lilla gumman....

jag sitter ensam på mitt rum och bara tänker på dig. jag saknar dig. jag har snart varit ute i månader. det är svårt och tungt att vi inte får ses. du är den sista som jag tänker på varje kväll innan jag sommnar det är du som finns i mina drömmar varje natt när jag sover. vad FAN ska jag göra? vi som lovade varandra att inget eller ingen skulle få sära på oss eller komma i mellen oss. vi sa att vi alltid skulle finnas för varandra. fan du fyller snart 15. fan va jag bara vill slå ner alla som är i vägen för oss. mitt hjärta gör ont av saknad efter dig. jag vill så gärna få träffa dig igen.jag vet fan inte vad jag ska göra. vi bor ju så nära varandra men ändå så får vi inte ses. jag vet inte hur länge till jag klarar av det här. jag klarar mig fan inte så mycket längre till utan dig... jag tänker på dig var dag som går och undrar hur du mår.FAN gumman vad jag saknar dig. se på oss nu. vi bor på två helt olika ställen. du finns alltid i mitt hjärta. du är en ovärdelig skatt. ingen ska någonsin få göra dig illa. jag ska snart börja spar pengar till den där tatueringensom jag har lovat dig att jag ska göra på handleden. jag lyssnar på våra låtar med hammerfall: heart som faiur och heros return.




Fri vers av Taggen
Läst 559 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-08 20:04



Bookmark and Share


  Ezo
Texten andas vemodigt, många känslor av saknad och rysning efter rysning slår i min kropp. Frånvaron är helvetets andra namn..jag hoppas ni ses snart igen. Tänk så här, som jag skrev i min senaste dikt: jag regn, du dimma, visst kommer vi ses en dag :)
2007-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Taggen
Taggen