Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under ett vattenfall

 


En dag i solens sken
amore sköt sin pil

Solen skiner
och sinnena
hettas upp

Smek mina läppar
svalka min törst
Smek min kropp
stilla mina begär
dagen är varan

Vattendroppar
hastigt
 sveper
bort
svetten
som blänker
på huden
så bar

Vattnets
 dånande kaskad
forsar och far

fiskarna
smeker dina fötter
medan
en fjäril landar
i mitt hår

Somliga dagar
sommaren känns
allt för kort

men dagen blir
 aldrig till natt
och begärens behov
släcks aldrig

- Amore, skjut en till pil

Åh min kärlek,
omgärda min kropp
smek min själ

Vattnets
 dånande kaskad
forsar och far





Fri vers av Night Soul Woman
Läst 302 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-06-10 14:42



Bookmark and Share


  Catrin
\"men dagen blir aldrig till natt...\" just så fångar du kärlekstörstens kärna att det finns ingen början inget slut...
2007-06-11

  Jan Linderoth
Känns dumt och vitsigt att säga att texten flyter fint! Men det är ju sant! Känner tydligt den varsamma svalkan från vattnet!
2007-06-10

  aftermath
vilken smäktande romantik
fysisk lusta
allt i ett
snyggt
2007-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman