Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lekte lite med symboler, inte riktigt nöjd... Kommentera gärna! Bytt ut Ingenting mot Allt, tack Poetraymond!


Målarduken



Ett staffli innanför fönstret, som talar stabilitet
Penslar i glaset förevisar kärlek, familj och vänner
Färger i mångfald, en symfoni av känslor

Målarduk betecknar ens inre
Orkar man inte, vill inte, kan inte

En tom målarduk
blekgul som månen
med sin hemlighet

Allt kan födas ur intet






©




Fri vers av Juli
Läst 311 gånger
Publicerad 2005-03-17 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Juli
Juli