Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När samvetets röst sakta tynade bort

 


Ljudisolering
blockera

andfådd
ande död

Röster som skriker
i huvudet

Samvetet
som får hjärtat
att implodera

Förnekelse
radera

Sinnesro
avtrubbade tillvaro

Rädslor
finns ej

jag har
blockerat dem
raderat dem

Ett barn gråter
i det ljudisolerade rummet

Ekot av gråten
blockeras
raderas

når inte ut
ingen kan höra

Förvridna ansiktsuttryck
N Ä R
det inre barnet
förvandlades
till en demon
och
skriket blev till
ett hest vrål

som skrämde
 den som kunde höra
det egna kluvna jaget
samtidigt
som den samtalade
med sin älskade vän.






 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 243 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-06-11 15:59



Bookmark and Share


  aol
starkt
2007-06-15

  theperna
STORARTAT!!! ...i ordets rätta bemärkelse
2007-06-11

  Jan Linderoth
Början i blues
finalen i dur
däremmellan,
jag kan inte dansa, men dansar ändå

Man klan inget annast inför denna dikt\"
2007-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman