Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frukost på trappan

Av solljus jag vaknar och bäddar sen sängen
Med frukost på trappan jag tittar mot ängen
Där kommer min hustru med dotter i hand
Buketten är bunden med ljusblåa band

Bägge är blonda och klädda i vitt
Det halvlånga håret har dom hängande fritt
Med sommarens blomster i handen dom går
Som himmelens änglar är känslan jag får

Skratten dom klingar som klockor på vatten
Som himmelens stjärnor i molnfria natten
Dom rör sig i ängens bräckliga glans
Min dotter och hustru i sagolik dans

Brickan jag håller åt sidan den stötes
Jag reser mig upp för att gå dom till mötes
Stegen är lätta när dottern jag ser
I försommarmorgon hon vinkar och ler




Fri vers av Thommy
Läst 327 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-11 21:09



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ännu ett underbart bokmärke att pryda i samligen!!!
2007-06-13

  nettizen
Åh.... riktigt drömlikt vackert! Den här gillar jag mycket, definitivt mysfaktor 10.
2007-06-11

    JJ VIP
En underbart vacker skilldring där skönhet lyser om raderna som är skrivna som om ondska och bekymmer aldrig kan bli uppfunna! Mvh. JJ.
2007-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Thommy
Thommy