Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

liten, men stor, men ledsen

Om jag inte stod
ensam
som ingen annan förstår

Om vintern kom oftare
kallare
så skulle inte jag förmå

Om jag inte stack
ifrån brustna hjärtan
känslor och tjaffs
skulle jag inte kunna andas

Om någon undrar
så finns det mycket finare ting
än krogar, skitsnack och tjat

Om någon tittar
så har jag stuckit ifrån detta
så jag slipper onödigt, tidsöslande prat

Varför skulle jag bry mig
om Sofia och Claes?
Varför har du synpunkter
om jag super mig full på en bar?
Varför skall jag vara så jävla försiktig
bara för att jag mår dåligt kan vara för dig ett obehag?

Skiten består av
att jag är en tjur
i en kristall butik
frustandes att få röra mig fritt
utan att allt går i kras

Jag springer
lycklig
med en underbar pirrande känsla
att något nytt
( något sådant som får en att känna att man är pånyttfödd )
håller på att hända
jag vet inte om jag är ledsen
eller glad
men jag vet
att jag är lycklig.




Fri vers av fallen
Läst 529 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-11 23:42



Bookmark and Share


  devilsangel
Bra beskrivet, om frustration och heta känslor...
2007-06-12

  Jan Linderoth
Jävlar vad det sprutade och skummade av livsvilja och kåthet i den här!!! jag bokmärker utan att tänka och applåderar utan att stänka!
2007-06-11
  > Nästa text
< Föregående

fallen
fallen