Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eviga sanningar


det finns eviga sanningar
en av dem är att
sandlådekonflikten pågår hela livet

vi bör upplysa barn om detta




Övriga genrer av kath
Läst 297 gånger
Publicerad 2005-03-19 07:46



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
Så sant...som det står skrivet här....Bra text och bra innehåll...som alla borde läsa!!
2005-03-19
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath