Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Skrevs en härlig dag i mitten av maj.)


BIOLOGISK STÄMNING


Mildgula penséer
med honungsdoft,
har jag här på altanen,
doftar gott!

Strikta violer finns också här,
en primula blygt tittar fram
och en röd pelargon.
Dessutom mitt egna tempelträd.

Maj - en underbar tid!
naturen vaknar ånyo.
Utanför altanplanet
ännu fler under sker.

Nu blommar häggen
men tillfullo ej syrén.
Vinden viskar:
våren är ej slut…




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 305 gånger
Publicerad 2007-06-15 11:56



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
En fin vårdikt och ja, det är en härlig tid!
2007-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors