Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett dödande liv lever vi . . .



Vad är döden om man inte ska med den
Kanske bara en brytpunkt inför livet. . .
men vad vet jag

Vi föds och lever ett  par andetag
kroppen slits ut och vi dör

vad som händer sen
kan vi bara anta

Livet ska vara som
ett par lekande laxar
som gravas och åtnjuts

och det är ingen fara
med liket så länge
det nyser. . .

PROSIT!!!




Övriga genrer av DanSan
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-15 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan