Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan jag går - släpp lös

 

Släpp lös dina tankar
låt dina känslor
 omfamna dig,
smeka din själ.

Likt en dikt, är livet.

 Som skrivs om
så fort sista raden
har skrivits.

Allt Essentiellt
känns
 som nonsens.

Släpp lös
 dina tankar
släpp in mig
 i ditt hjärta
låt mig höra
 ditt hjärteslag
låt mig känna
ditt pulslag
låt mig vandra
i ditt hjärtas skattkammare.

Låt mig få känna
hur det känns
när du är ensam

och sedan ska jag gå;
vandra vidare.

Jag vill bara höra
att du älskar
 dig själv
då ska jag
 känna mig
 älskad
 
blunda en stund
och lyssna hur ekot
färdas i din hjärnas labyrint
 

- Jag älskar dig
 

- Jag älskar dig
 

- Jag älskar dig

- Va' inte rädd
släpp in mig
och sedan lovar jag;
jag ska vandra vidare
och du ska bara finnas
i mina tankars värld
i mina känslors värld
ett minne blott
som du ville
men aldrig ensam.

Jag kysser din hand

Släpp in mig;
tio tusen
röda rosor
trampade jag på,

för att hitta dig
och den ros du gav mig
finns i mitt hjärta

 . . . mitt hjärta blöder för dig

- Jag älskar dig
 

- Jag älskar dig
 

- Jag älskar dig

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 584 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-06-16 00:13



Bookmark and Share


  Linda Odelmar
underbart skrivet..blir ett litet bokmärke och en applåd för denna mycket fina dikt..Är nog min absoluta favorit bland dina dikter som jag läst hitills
2007-06-17

  Rosen VIP
Likt en dikt är livet...
Allt essentiellt känns som nonsens..
Låt mig vandra i ditt hjärtas skattkammare..
Måste ju bara bokmärka!
2007-06-17

  Dilsewat
Hyllande av den närhet vi alla strävar efter!
2007-06-16

  aol
så fin poesi
2007-06-16

  VITRIOL
Oj så vackert. Så skriver en sann poet.
2007-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman