Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dåtid, nutid och framtid

 

Om jag vandrar framåt
och tänker bakåt. . .

- Står tiden stilla då?

Eller befinner jag mig sinnligt
i et så kallat status quo

*pause*(kaffe)
slurp, slurp, slurp. . . ahhh

Om jag nu ser mig omkring
och tänker att snart ska jag
tända en cigarett. . .

- Vaskar jag då fram nutiden av framtiden?

eller är det framtiden som påverkar nutiden
hmmm, denna beslutsångest

*längtansfullt* (handen i kakfatet)
tuggar på ännu en kaka som smälter
så sakta i munnen

- Lördag, lördag tankarnas dag

vandrar vidare i min tidsmaskin
där stora tankar försöker
smyga sig ut

*status quo* (försvinner bort i musiken)
tar tag i penseln och kluddar på en tavla

ett rött streck formar sig. . .











Övriga genrer av DanSan
Läst 210 gånger
Publicerad 2007-06-16 10:22



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Härlig vardagsfilosofi, trevligt formulerat. Heja.
2007-06-16
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan