Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samlandets eviga dilemma. . .

 

- Vad ska jag slänga nu?


Ska på shopping i efterrmiddag . . .köpa
köpa, KÖPA, konsumera, KONSUMERA MERA!!!

Pssstttt . . .

- jag köper en dröm
  betalar med insikt!
(och behåller även de gamla)

De vidgade vyerna av ett blåblankt hav
och en sol som smeker ett fruset inre
och ett tindrande sinne som. . .

- Omfamnar DIG!!!




Övriga genrer av DanSan
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-16 12:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan