Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Semester i bergen

 

Försökte fly
komma bort
slippa se

Men inte ens här
flera hundra meter
över havet
bara skog
och fjäll
Nej
inte ens här
slipper jag
er

Girighet
mera värd
än skönhet
Vinsten
tillåter ingen orörd natur

Inte ens här
slipper jag undan
Också här
tränger ni er på
slåss om min uppmärksamhet
Bombarderar mig
med budskap
efter budskap
efter budskap
om ännu en produkt
jag garanterat klarar mig utan

Inte nöjda
inte belåtna
Finns inget slut
fortsätter
i all oändlighet
Tills det sista fjället
lyser
av neon
Tills den sista skogen
ekar
av signaturer
och jag
sedan länge
gett upp




Fri vers av Pojken i Svart
Läst 392 gånger
Publicerad 2007-06-17 14:20



Bookmark and Share


  Zam
bästa sättet att fly är en liter sprit o en parkbänk.... Verkar funka på en del iallafall...
2007-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Pojken i Svart
Pojken i Svart