Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett stort tack till Christer för behövlig hjälp!!! Dan.


Levande dödsvandring



Om tanken är ett mått på tillväxt
då tänker jag mig till döds . . .

. . . vandrar vidare bland gravstenarna
men som tur är finns inte mitt namn här!

- Inte ännu. . .




Övriga genrer av DanSan
Läst 230 gånger
Publicerad 2007-06-18 13:00



Bookmark and Share


  Linda Odelmar
tänkvärd..bra att uppskatta livet lite mer ibland..trots allt är det nog trevligare att leva än att vara död..
2007-06-21

  Stardust VIP
Dödskul! =) För om inte döden väntade skulle man nog glömma bort att leva....
2007-06-18
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan