Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

K r i g

 

Ett krig
rasar
Ett krig
skördar offer
inte människoliv
inte denna gång

Ett krig
pågår
Ett krig
fronten
lika frusen
som den en gång
var i Murmansk

Ett krig
lämnar
fjäll och dalar
Byggnader och broar
orörda
oförstörda
Denna gång

Ett krig
skyttevärn och murar
döljer
Ansikten
redo
att möta
döden
Rustade
för strid

Ett krig
rasar

Ett krig
mellan mig
och hon mittemot




Fri vers av Pojken i Svart
Läst 353 gånger
Publicerad 2007-06-19 13:56



Bookmark and Share


  Zam
Murmansk igen. Finemang. Destruktiv relation förstår jag. Bra plitat vännen.
2007-06-20

  Manal
Ett krig pågår över hela världen, men även små krig finsn bland oss människor.
2007-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Pojken i Svart
Pojken i Svart