Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min vän..




Det jag kan ge dig


vid din sida
ska jag alltid stå
bära dina tyngder
så att du orkar

om du låter mig

ge mig en bit av ditt lidande
jag håller det i mina händer
lättar ditt innersta vemod
så du får lugn
att andas i stillhet
så länge du vill

maktlöshet äter upp mig
den innerliga trösten
jag vill ge dig
känns så meningslös
när jag inte kan

så långt bort
men ändå alltid nära
närmare än du tillåter

jag finns här
gråter med dig
tills inga tårar finns kvar
stannar genom allt
älskar dig gränslöst

det är vad jag kan ge dig




Fri vers av devilsangel
Läst 531 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-06-21 10:42



Bookmark and Share


  Tuzze87
älskar den"""
2008-08-28

  FÖRBJUDENKÄRLEK
Är helt mållös, underbart vackert !
2007-07-17

  Heartland
jag finner inga ord, så otroligt vackert skrivet om den vackraste vänskap att få.
2007-06-27

  "Silver" VIP
Kan vänskap bli större än så här? När kraften i dina dikter syns i denna trohetens orubbligt lojala kraft, ja då blir det oemotståndligt.
2007-06-24

    Bodil Sandberg
Jag älskar jag den!
2007-06-23

  Jan Linderoth
Det är inte lite du ger bort, lite av ditt änglahjärta och din skyddande vänskap. Värt mer än guld! Som dikten ungefär! Och grattis till guldstjärnan!
2007-06-22

  KeL
Varm och full av kärlek.Vackert!
2007-06-21

  aftermath
det är inte lite av kärlek du har att ge
dessutom bjuder du delad bördnad
ett erbjudande av vackra tankar
reflektioner
2007-06-21

    sunnanvind
Underbar dikt där man tydligt känner kärleken stråla! Underbart!
Det är vad jag kan ge dig...säger du...vet du, det är mer än nog!
En sådan vän!!!
2007-06-21

    ej medlem längre
Nästan självuppoffrande i sin framtoning men kärleken går inte att ta miste på...
Vackert emotionell!
2007-06-21
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel