Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan inte komma ut

 

Jag har gjort det
igen

Ljuset
tränger genom persiennerna
landar stilla
på din hud

Jag har gjort det
igen

Täcket
rör sig sakta
i takt med dina andetag

Jag har gjort det
igen

Uppkrupen i ett hörn
iskall vägg
mot naken hud

Tårar
vill
men
kan inte
komma ut




Fri vers av Pojken i Svart
Läst 357 gånger
Publicerad 2007-06-21 16:52



Bookmark and Share


  To
Vad nyfiken jag blir på vad det är som denna Jag har gjort ännu en gång. Spännande läsning
2007-12-04

  danshäxan
Hej!
Din titel gjorde mig nyfiken.
Suggestiv dikt. Se mina kommentarer inom parentes.
/ danshäxan

Kan inte komma ut (mångbottnat! - bra!)




Jag har gjort det
igen (stark början.. får läsaren att vilja veta mera)

Ljuset
tränger genom persiennerna
landar stilla
på din hud (en jättevacker bild - visar scenario)

Jag har gjort det
igen (väcker frågor... nåt bra/hemskt)

Täcket
rör sig sakta
i takt med dina andetag (kastas tillbaka i kärlek...)

Jag har gjort det
igen (upprepningen förstärker frågan)



Uppkrupen i ett hörn
iskall vägg
mot naken hud (stark smärta och oförlösta känslor)

Tårar
vill
men
kan inte
komma ut (bra att du lämnar läsaren ovetande)
(du väcker frågor men ger inga svar....
(sträcker läsarens fantasi - bra sammansatt)
2007-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Pojken i Svart
Pojken i Svart