Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag blundar

 

Om jag blundar
träder en bild fram
på näthinnan
Låter kanske
konstigt
men munnen smakar surt
av billigt vin
och doften
av dig
ligger kvar
kan nästan höra
malmvagnarna
gnissla förbi
spansk
fyllesång
och måsarnas skrik


Om jag blundar
iskallt vatten
mot naken hud




Fri vers av Pojken i Svart
Läst 469 gånger
Publicerad 2007-06-21 16:55



Bookmark and Share


  Smultris
ångestladdat i kombination med den där ständiga saknaden...

mi lajk...
2007-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Pojken i Svart
Pojken i Svart