Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ättlingen av de förfallna . . .

 

Visionernas ättling
inandades sorgen 
utandades glädje;

vad som gav liv
 till sin skapare.

I ett mörkt rum
ättlingen föddes
och
på väggarna
skuggorna
skrev 
sina historier
utspelade
sina charader,
medan
det levande ljusets
låga skakade
av kroppens oroliga rörelser.

Vad du haver
är inte vad du ger.

Visionernas Ättling
- Ljusets bärare

Döden var din fader
Hoppet var din mor
och livet är din goda fé.

Arvlös och föräldralös
ska du leva lycklig
i alla dina år.

Skapare av din egen lycka
Skapare av ditt eget liv.

De vägar du kommer att ta
kommer ej att hindra dig.

Du skall skapa din egen väg
utan att oroa dig
om
din skugga lever
ett annat liv.

Du vet vem du är,
för att ditt namn är
Ljusets bärare!

Låt ingen annan
stjäla ditt namn!

Detta är min
varning
och dessa är
mina sista ord.

Lev ditt liv
och lev det väl.

Tills vi möts igen
som främlingar
i mina visioner . . .

- Sluta aldrig att dagdrömma

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 225 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-06-23 21:31



Bookmark and Share


  VITRIOL
Oj, dina ord referar till visdomar givna av både Platon och Coehlo. Dina ord är vackra och din omtanke besjälar helheten. Tankar väcks inom om vad det kan innebära att vara en ljusets bärare. Det väcker både sorg och glädje. Tack för att du skänker ljus där få vet om annat mörker.
2007-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman