Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och applåderna rungade . . .


. . .när orden blev till skrift
i en illusorisk bild av det som
verkligen var en dimension av
av det som vi kallar helhet!

Eller var det ensamheten
som skroderade högljutt?



 




Övriga genrer av DanSan
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-24 15:39



Bookmark and Share


  KLANG
Egentligen förstår jag inte.. Fast ändå förstår jag:S Förstår du vad jag menar?? Vackert
2007-06-25
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan