Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem kan skilja på rätt och orätt . . .

 

. . .kanske efter döden, eller
när man själv kan se sina egna fel!


- Men vad vet jag eller rättare sagt
  vad tycker du?




Övriga genrer av DanSan
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-24 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan