Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Även om livet känns kort. . . (en rad)

 

- Så finns det stunder som aldrig tar slut!




Övriga genrer av DanSan
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-25 13:08



Bookmark and Share


  aPorcupine
Klockrent! *applåd*
2007-06-26

  Bjarne Nordbö
Punkt slut.
2007-06-25
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan