Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svartbjörnen och havskräftan, vad har de gemensamt?

 

Jag har ofta undrat vad den Norska havskräftan
och svartbjörnen har gemensamt . . .


- Men nu har jag förstått att det är livet!




Övriga genrer av DanSan
Läst 215 gånger
Publicerad 2007-06-25 14:45



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Livsbejaka alltid
2007-06-26
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan