Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Argumenterandets motstridigheter, ego versus alterego.


Att ge bort något med kärlek . . .

 

. . .bevisar att livet är rikt! 

- Eller att vi är dåliga förvaltare?




Övriga genrer av DanSan
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-26 13:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan