Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Esse Reale shhh . . . Fantasy




I tystnaden
jag vilade
tills orden
kom fram

och skrev en dikt


kände jag
mina känslor
och lyssnade

min röst

I tystnadens musik
sjöng jag
medan jag målade
diktens målning

POR NO DECIR OTRA COSA

en krokodil simmade runt och runt
som en liten vattenorm
och mellan raderna
en jaguar hoppade ur
och förvandlades till
fyra tigrar som
åt krokodilen medan

fem örnar flög
vaksamt i cirklar,
förnam markens skalv.

Likt en vågig rörelse
strök jag penseln
över hela tavlan;
målade den vit

Allt var som det skulle
jag satt ner och avnjöt

tystnadens musik
medan jag betraktade
den vita duken
shhh . . .

- När tystnaden talar.
Ingenting annat

där finns jag
så shhhh . . .

















Fri vers av Night Soul Woman
Läst 555 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-06-26 14:12



Bookmark and Share


  Sanchez VIP
hehe, shhh...
tycker att denna är full av glädje och tycker att det skulle kunna bli en fin tecknad film av denna dikt
2007-06-28

  Bjarne Nordbö
Surrialistiskt suktande anas. Vackert som vanligt.
2007-06-28

  aol
jag kan se allt i din målning
2007-06-26

  Lars Granlöf
Blir alldeles glad
bara så där
då jag läser
det här
2007-06-26

  KLANG
Du tar med mig på en resa till din fantasi sprudlande energisk. Vackert helt enkelt:D
2007-06-26

  Rosen VIP
nu sprudlar du fram en fantasi som får mig att småle, känna igen mig i och jag bara säger,. sååå braa..
faktum är att jag bokmärker!
2007-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman