Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kvinnas rättighet

En skimrande pärla
i ett solskensmekt sköte

sensitivt mysterium
i oändlig förening

näckros i stilla vatten
böljande mjuka

berörande sensualitet
i sammetslen förbindelse

spiral av tunna känselspröt
viskar kittlande passion

fjärran i gränslös galax
från vett och sans

hemlighetsfulla känseltrådar
i världens fyrverkeri

ett ljuvligt skri flyger fritt
spränger barrikader

omsvept i oregelbundenhet
baddad av kärleksfeber

skimrande ögonblick
av samhörighet



i en annan världsdel
oupplevt, berövad denna skatt


©




Fri vers av Juli
Läst 331 gånger
Publicerad 2005-03-22 22:33



Bookmark and Share


  leopardia
mjo, för allt det vackra som står ovanför de sista raderna kallas orent... kontrasten är träffande och just så som jag gillar att texter är... den gör ont och att kunna beröra m ord är mkt bra.
2005-03-23

  johii
snyggt
du målar underbart i den här
2005-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Juli
Juli