Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej alla vänner . . .



Gå in på mina länkar . . .
http://web.comhem.se/~u77625065/
och lyssna på ett par av mina låtar!

Lev väl och ha det gott, Dan.




Övriga genrer av DanSan
Läst 227 gånger
Publicerad 2007-06-27 17:12



Bookmark and Share


  DanSan
************************

Aldrig slutar jag på poeter.se
det är min kupa som får bina
att hitta hem igen . . .

************************
2007-06-27

    Bodil Sandberg
Men hörredu...DanSan...menar du att du ska sluta skriva här ute?
2007-06-27
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan